Onze diensten in isolatie en vochtwering

Onze diensten in isolatie en vochtwering zijn belangrijke factoren die uw wooncomfort verhogen. Er zijn veel mogelijkheden om dit voor u te realiseren. De professionals van TKE helpen u graag over de belangrijkste oplossingen voor uw huis. In het menu hiernaast vindt u hier meer informatie over de dienstverlening van TKE.

Dakisolatie

Veel warmte gaat via het dak van uw huis verloren. Door uw dak van buitenaf of van binnenuit te isoleren, houdt u de warmte binnen in de winter en in de zomer blijft uw woning lekker koel. TKE maakt dit graag voor u in orde en is de specialist voor dakisolatie.
> lees meer over dakisolatie

Isolerende beglazing

Met het vervangen van enkel glas of traditionele dubbele beglazing kunt u veel besparen op uw energierekening.
> lees meer over isolerende beglazing

Kozijn vervanging

Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? TKE levert een groot assortiment kozijnen. U kunt bij ons kiezen uit kunststof, aluminium of houten kozijnen.
> lees meer over kozijn vervanging

Spouwmuurisolatie

Last van tocht? Veel te hoog energieverbruik? Overweeg spouwmuurisolatie. Een spouwmuur isoleren is relatief goedkoop, het rendement is hoog. Spouwisolatie verdient u terug in 3 tot 5 jaar.
> lees meer over spouwmuurisolatie

Kelderafdichting

In kelders is vocht een bekend probleem. Bijvoorbeeld in de vorm van condens op de muren of water dat via barsten in de wand de kelder binnenkomt. TKE is specialist in kelderafdichting.
> lees meer over kelderafdichting

Vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt voor een hoger energierendement van uw woning. Het voorkomt dat warmte via de vloer verdwijnt of vocht binnenkomt.
> lees meer over vloerisolatie

Vochtbestrijding

Vocht is een veel voorkomend probleem in woningen. Het ontrekt warmte uit de ruimte en een hoge luchtvochtigheid zorgt voor een minder gezonde leefomgeving. TKE is de specialist in vochtbestrijding.
> lees meer over vochtbestrijding

Onderzoek en advies voor isolatie, ventilatie en vochtregulering.

Heeft u het idee dat de isolatie, ventilatie en vochtregulering in uw woning beter kan? Wij geven advies voor het verhogen van uw wooncomfort.
> lees meer over onderzoek en advies voor isolatie, ventilatie en vochtregulering

Gevelreiniging en impregneren van gevels

TKE is specialist in comfort. Daarom bieden we special services om uw woongenot nog verder te vergroten. Hierbij kunt u denken aan gevelreiniging en het impregneren van gevels.
> lees meer over gevelreiniging en het impregneren van gevels

isolatie afdichting vochtbestrijding

Bespaar energie kosten met spouwisolatie

Meer info

Totaal Komfort Ede BV – TKE

Kryptonstraat 36

6718 WR Ede

 

T. 0318-63 24 32
F. 0318-63 46 70
info@tke-isolatie.nl